Etterpå


August 18th, 2011

Etter en på flere måter lang ferie, er det godt å komme hjem til hverdagslige ting. Som å hilse på en helt fersk liten niese, legge opp til mange søte strikkeplagg til nevnte niese, og ellers bare gjøre enkle ting når tankene blir for vonde. Enkle ting som å skrelle en million hvitløksbåter og legge på olje.  Fikse plaster til et ferskt skrubbsår. Båttur i solnedgang. Greie og overkommelige ting. Gode ting.

Niese

Her er min skjønne niese. Det var godt å bli tante igjen, er tjue år siden sist, og de to første er så store at de ikke får et eneste strikkeplagg fra denne tante lenger. Hvertfall ikke noe babyteppe, slik som denne frøkna har fått.

Mønster er “Bestemorteppe” fra boka “Myk start”. Jeg brukte nesten fem nøster Baby alpaca silk fra Drops på pinne 4 og 4,5.


5 Responses to “Etterpå”

 1. lise on August 18, 2011 20:33

  Du har jammen fått deg en veldig nydelig niese! Jeg er sikker på at du kommer til å skjemme henne godt bort med strikkeplagg. Og snart (!) er det jul..

  *klem*

 2. Blomstermamma on August 18, 2011 20:44

  Hverdager er magisk, og det samme er små nyfødte babyer. Kos deg med begge deler.

 3. Tutten on August 18, 2011 20:52

  Nydelig niese og flott teppe :)

 4. duBedåre on August 19, 2011 13:12

  For ei nydelig lita jente! Teppet ser ut som det mykeste myke, og kommer sikkert til å holde niesa med selskap i lang lang tid. Kos deg med henne! (o:

 5. elimor on August 23, 2011 12:15

  Hun er helt herlig niesen din. Hører pinnene klirre i det fjerne med joosa garn.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind